Inger pazitor

De ce totul se rezuma la fapte si indiferenta? De ce totul se rezuma la cearta si tristete? Pentru ca oameni se folosesc unu de altu, pentru ca sunt meschini si vicleni si in aceasta lumea unde oameni se calca in picioare nu mai este scapare. Un prieten bun care vrea sa te ajuta il dai la o parte, o persoana care tine la tine si care vrea sa aiba grija de tine sa te vada fericita si implinita, rareori de vede asa, te vede mai mult trista si suparata, te vede ca ti la cineva si acel cineva este indiferent cu tine, si acel om nu te merita asta este clar. Sunt oameni si oameni, sunt persoane care tin la tine si altele care nu tin. Sa te joci cu focul este un joc periculos daca nu stii cul sa-l joci, si eu ma joc cu focul in fiecare zi dar rare ori ma ard, nu lasa acesti oameni sa te calce in picioare. Lasa-ma sa te ajut, daca nu ma lasi nu pot sa te ajut, dar sunt sigur ca nu ma lasi, pentru ca te cunosc. UN inger nu poate sa stea langa ine daca nu il lasi sa stea langa tine. Acest inger a fost rani, a fost injunghia, dar inca sta in picioare si iti sta alaturi pentru ca ii pasa de tine, ii pasa ce faci, ii pasa de viata ta. Vrei sa pleci pleaca, dar plin plecarea ta pierzi acel inger care tu l-ai rugat sa nu plece si el tia promis ca sta langa tine, si el porma afla ca tu poate pleci, te lasa sa pleci, dar no sa mai fie langa tine dupa ce tu pleci din cauza ca isi gaseste alt drum pe care o sa mearga. Acel inger acuma iti spune sentimenete patand pe hartie alta cuvinte care le rosteste tot timpu, acele sentimente care el o sa le aiba tot timpu, si n-o sa le divulga niciodata, se citeste pe chipului tandru si bland ca nu vrea sa-si faca rau, el tia spus adevarul si da adevarul doare dar in loc sa te minta el iti spune parerea lui divina. Are multe sa-ti spun, dar ii este frica pentru ca poate stie raspunsul la intrebarile care vrea sa ti le spuna. NU MAI DRUMU IN VIATA FARA TINE. Acest inger a fost adus de cel de SUS ca sa aiba grija de tine, chit ca se cearta cu tine sau se supare pe unele lucruri pe care le faci, chit ca o data nu a mai vorbit cu tine sau nu se mai vazut cu tine, el tot s-a gandit la tine, si dupa aceea cand te-a vazut i-a lacrimat ochii de bucurie ca inca ti la el si nu vrei sa-l parasesti. Tine minte draga muritoare, ca acest inger chiar si cand moare v-a fi cu tine.

3 comentarii:

  1. Unknown spunea...

    ai scris frumos dar ar fi trebuit sa citesti regulamentul inainte de-ati inscrie articolul in concurs.
    e interzisa participarea cu artciole vechi, ele trebuie create special pentru tema data si publicate in saptamana curenta.

  2. Unknown spunea...

    Trecând cu vederea peste faptul că articolul este scris cu dăuă săptămâni înainte vreau să-i spun că îngerul nu moare nicicând şi tot nicicând nu părăseşte muritorul ce i-a fost încredinţat. Un înger nebăgat în seamă rămâne ca atre: "un înger nebăgat în seamă" care aşteaptă solicitarea ajutorului.
    Dar din conţinutul articolului eu nu am găsit niciunde conţinutul unei scrisori către înger. Totul a fost doar o poveste despre înger.

  3. Floare De Colt spunea...

    Foarte frumos:)

Trimiteți un comentariu