Timpu nu s-a sfarsit

Timpul este un fenomen care se schimba tot timpu in fiecare secunda, minut, ora, dar noi oameni ramanem aceeasi, acelasi entitati care populeaza acest miraculos pamant. Sunt oameni buni si/sau rai, nu ii cunoastem, sunt nisre ingeri cazuti. Cunosc oameni buni si oameni care imi vor rau, tu unde te incadrezi?
O intrebare care o pun in fiecare zi, dar stiu si raspunsul te incadrezi la oameni buni. Viata noastra nu cunoaste limite este infinita, drumurile sunt separate dar legatura inca mai este, nu este o legatura fizica, este una sentimentala, una prin care ne apropiem. Tinpu pentru noi se schimba de fiecare data dar noi am ramas aceeasi fiinte, acelasi caractere nu ne-am schimbat. Eu unu sunt un hoinar, care tot timpu este pe drum, pe drumul iubiri, dragostei, sentimentelor. Drumu tau care este?
Fara iubire nu exista sentimente,
Fara pasiune nu exista inaltare,
Fara dragoste nu exista viata,
Doar prietena ne va unii.
Sunt cuvinte spune de un cersetor de iubire, un om care a simtit ceva si inca mai simte ceva dar pentru cine nici el nu stie, un drubadur, un cantaret, un poet, care scrie pana cand viata se va sfarsi si timpul lui va sfarsi si se va inalta la inteleptiune suprema numai timpul va spune cad vine vremea lui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu