Legatura, sentimente, uitare

Sa uiti pe cineva este un lucru foarte greu, sa te gandesti la cineva este un lucru greu, aceste lucruri si poate legat maine te uit dar poimaine ma gandesc la tine. Nu poti sa te lasi condusa de aceste lucruri de nefericire, de lucruri rele, tot ce faci tu trebuie sa fie facut cu cap si inima. Sentimentele poate nu mai sunt asa de puternice ca inaite poate intr-o zi o sa ma uiti dar cand o sa ma vezi pe strada ai sa-ti amintesti de mine si iarasi o sa-ti intru in cap, in minte, in inima. Legatura inca ramane pana cand acel lucru nu mai este, acel lucru micut nesemnificativ pentru uni dar semnificativ pentru noi aceea cheita mica de metal care nu deschide usile parasidului, deschide usile sufletului. Sunt lucruri pe care nu le intelegem, sunt lucruri pe care nu le percepem, vrem sa facem bine dar tot binele se transforma in rau. De ce?
Pentru ca unele persoane sunt impotriva, pentru ca lumea este impotriva, te intrebi de ce? Dar nu sti. Nehotararea este un lucru pe care oameni il au cand iubesc pe cineva, dar daca esti hotarat sa faci ceva o faci pana la capat, risc, lupt, am fost invins, dar ma ridic, si iarasi lupt pana cand totul o sa fie, pana cand o sa te vad fericita, pana cand o sa te vad in siguranta. Iarta-ma daca te-am ranit intr-un fel, iarta-ma pentru pacatele savarsite, iarta-ma pentru tot, dar nu pot lasa oameni sa-ti faca rau, nu pot sa stau cu mainile in san, nu pot sa stau nepasator, acel golan care era indiferent cu restu lumi, acuma este un golan care vrea sa schimba multe pentru alti si pentru el in acelasi timp, as vrea sa fiu acel inger care te pazeste si zi si noapte, si am sa incerc, am sa inving, am sa reusesc, nimik si nimeni nu ma imi sta in cale. Te intrebi pentru ce fac asemenea lucruri?
Nu pot sa-ti dau un raspuns concret dar poti sa-ti tau un raspuns mai vag pentru ca vreau, nu pot sa uit, nu pot sa stau, vreau sa actionez.



2 comentarii:

  1. only.hope spunea...

    Este un lucru greu sa te gandesti la cineva (anume)...dar este de o mie de ori mai greu sa uiti acea persoana.Si totusi, nu e imposibil...

  2. A_wounded_soul spunea...

    Eu te-am iertat de mult pentru tot ceea ce s-a intamplat si daca tu vei considera ca nu mai avem nici o legatura, nu vei putea nega in inima ta firul de matase cu care s-a cusat tot ceea ce a fost intre noi. Nu voi reusi sa te uit nici macar daca voi vrea.

Trimiteți un comentariu